Pitholms Rör AB

Kära norrbottningar! Varmt välkomna till bloggen och till ett inlägg jag hoppas ni ska tycka om. Det är roligt när vi inspirerar varandra till att fixa och renovera hemma. Jag vet att många av er läsare nyligen har köpt hus, precis som jag. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag renoverade badrummet i min villa strax utanför Luleå. Det är fortfarande mycket som behöver renoveras i huset men jag är en händig man och klarar en del av arbetet själv. Badrumsrenoveringar måste man ändå lämna till proffsen. Därför kontaktade jag en rörmokare i Luleå som hjälpte till med renoveringen. Jag är mycket belåten med den kvalitativa hjälp jag fick av Pitholms Rör, som är namnet på det här företaget. 

  

Ett par vänner hade oberoende av varandra haft att göra med Pitholms Rör, och talade sig varma om det här företaget när de hörde att jag sökte en rörmokare i Luleå. De rekommenderade mig därför att höra av mig dit när de fick höra att jag skulle renovera badrummet. Jag är glad att jag tog dem på orden! Jag tycker det är bra om ni känner till Pitholms Rör, och att det finns väldigt mycket dessa rörmokare i Luleå kan hjälpa till med. Först och främst är de certifierade i enlighet med “säker vatten”, mycket bra och förtroendeingivande, därutöver kan de även hjälpa till med installation och service av bergvärmepumpar och fixa det mesta som har med VVS att göra. Deras tjänster är så användbara och efterfrågade inte enbart i Luleå, även ni som söker efter en rörmokare i Piteå är välkomna att höra av er till dem. Jag hoppas ni kan få lika stor nytta av det här företaget som jag har fått.