Jag fick hjälp av en duktig målare i Alingsås

God förmiddag, god förmiddag alla mina fina och trevliga läsare. Det gläder mig verkligen att ni har klickat er in på min blogg idag och jag hoppas att ni kommer att hitta något litet inlägg här som kan vara av intresse. Jag har så många saker jag känner att jag vill ta upp så det var inte lätt att veta vad jag skulle prata om i dagens första inlägg, men det får ändå bli på det viset att jag pratar med er om en målare i Alingsås som har målat om köket. Det är en målare i Alingsås som jag fick som tips utav min kära granne som även han hade fått ommålat, men i hans fall var det fasaden som gick från en gul färg till en mer lantligt röd färg, det hade min granne önskat länge sa han. 

Hur som helst så är namnet på denne målare i Alingsås och hans företag Borkowski, Marcin, och om ni behöver någon slags hjälp inom måleri så vill jag verkligen att ni ska få upp era ögon för denne målare här i Alingsås, men för all del, det går även att anlita honom om man behöver hjälp i närliggande städer såsom i Borås och Mölndal. Mitt kök har blivit så snyggt och eftersom det är en fackman som har målat det så märks det på resultatet. Jag hoppas att det här inlägget kan vara till hjälp för er, alltid är det folk som planerar att måla om antingen utvändigt eller invändigt och eftersom både min granne och jag har fått kvalitativ hjälp av Borkowski, Marcin så tänkte jag att det var bra att få tipsa er läsare om denn målare i Alingsås med omnejd.