Hoka Bygg & Anläggning AB

Hej och hallå där på er alla goa och glada läsare. Det har varit en hel del prat i familjen om att vi borde ha en altan till sommaren. Detta har vi egentligen velat ha rätt så länge men eftersom det har varit en del annat att joxa med när det gäller huset, saker som har kostat mycket pengar, så har vi inte riktigt tyckt att vi haft råd. Men nu har jag fått löneförhöjning och lagt om bolånet på banken så det riktigt kändes som om jag och min fru var riktigt rika helt plötsligt. I förra veckan blev altanen klar och när det gäller byggservice här i Kristianstad så tänkte jag prata lite med er om företaget som erbjuder just den här servicen och som hjälpte oss, det är ett företag som heter Hoka Bygg & Anläggning, och det är dem som har byggt altanen till glädje och nytta för hela famljen. 

Tyvärr så har vi inte riktigt kunnat använda altanen för våren har inte riktigt velat infinna sig, men det dröjer nog bara någon vecka till så kan man börja vara där ute. Både min fru och jag är nöjda med Hoka Bygg & Anläggning och det är inte första gången vi anlitar dem. Har man en gång kommit i kontakt med ett företag som har så mycket bra inom byggservice i Kristianstrad att erbjuda så finns det ingen anledning att se sig om efter något annat företag. Har jag möjligtvis någon läsare här i Kristianstad med omnejd som önskar få hjälp med byggservice så kan jag och min kära fru varmt rekommendera er att anlita Hoka Bygg & Anläggning. Det är ett mångsidigt företag som kan vara behjälpliga med allt från servicejobb, nyproduktion och stensättning till det mesta inom byggservice i Kristianstad med omnejd.