En lyckad köksrenovering

God morgon alla kära örebroare och alla andra också! Vad roligt att ni kommer in till bloggen för att ta del av alla inlägg jag tänkt skriva idag. Nu ska jag berätta för er om när jag skulle bygga om mitt kök i min 70-talsvilla i Örebro och om det företag som var här och renoverade. Jag valde att anlita mig av ett företag som heter Nordic ProBygg eftersom en vän till mig anlitat sig av samma företag och han enbart hade bra saker att säga. Nordic ProBygg är en byggfirma i Örebro, Karlskoga och Degerfors. 

 

De kan hjälpa till med renoveringar av kök eller badrum, golvläggning, takläggning, tillbyggnad, måleri och en massa andra saker. Klicka här så kommer ni in på deras hemsida! Jag måste säga att de har gjort ett kvalitativt jobb med att renovera köket och eftersom jag och min vän tycker att vi fått så god hjälp av detta byggföretag i Örebro ville jag berätta om Nordic ProBygg för er genom att skriva ett inlägg i bloggen. Säkert har jag en och annan läsare som planerar att renovera eller att bygga om, och jag tänkte att jag att jag har något att bidra med till er, nämligen min rekommendation på denna eminenta byggfirma i Örebro. Många gånger är det jag som fått goda tips och råd när jag läst era bloggar, nu är det min tur att hjälpa er! Till skillnad från en del företag som inte lever upp till branschens krav, är NordicProBygg tvärt om ett helt seriöst företag med ett gott rykte i mina hembygder. Nordic ProBygg är godkända för att göra byggarbeten också då de genomgått den första delen av två som gäller certifikat inom bygg- och snickeriverksamhet. Om ni letar efter en pålitlig byggfirma som kan hjälpa er i Örebro, Karlskoga eller i Degerfors, är Nordic ProBygg ett ypperligt val.